Vi er et lite lokal firma som har spesialisert oss på pølser og burgere på gode gamle oppskrifter og tradisjoner, uten å tilsette for mye e-stoffer. Vi prøver å ivareta gamle tradisjoner og produsere produkta med mye kjøtt og  lite e stoffer ( kun nitrittsalt E250 i enkelte produkt) produksjonen foregår med godt gammelt håndverk. All produksjon av ferdig produkter skjer fra 01.01.2020 hos Brødrene Lundal på våre særs gode oppskrifter.

Når det gjeld kjøtt fra Aberdeen Angus, sau og lam blir disse slaktet hos Fatland Ølen og grov partert der før vi får det hjem og tar fin parteringen og pakkinga hos oss for videresalg til kunde.

Produkter

Spesial pølser med innhold av mye storfekjøtt og lite svinekjøtt, burgere av reint storfekjøtt, bacon tørrsaltet og røkt på gammelt vis, pinnekjøtt, fenalår og julepålegg produsert på gamle tradisjonelle oppskrifter. Kjøttet henger til modning på gamle måten, det vil si ca 3 uker på kjøl og gir et kjøt som har en fantastisk smak og mørhet som bare må prøves. Angus kan i perioder være utsolgt på grunn av begrenset tilgang.

Interesserte bes ta kontakt på email eller tlf for mer informasjon om våre kjøttprodukter, dere kan og finne mer informasjon på vår facebook side ” liebakken lokal matglede”

KONTAKT HALLVARD TLF 907 93 647 EMAIL:hallv-b@online.no